249 ,- annenhver måned. Bruk koden HAPPYCAT og få 60% avslag, Legges til etter å ha trykket på: Gå til betaling!

Om oss

Hva er Treat for Tails AS?

Treat for Tails er et selskap som setter de firbeinte i sentrum og leverer esker med leker, nytteprodukter, godbiter og overraskelser til både eier og hund/katt. Våre esker leveres hjem på døren annenhver måned.

Daglig leder og bakgrunn

Thea Karoline Børke Selle

Jeg opplever ofte å handle inn samme produkt til min egen katt, Vega. I dyrebutikkene er det enkelt å gå til den faste hylla og finne de samme overprisede produktene. Handler jeg på nett, finner jeg sjelden det jeg ønsker meg på samme side og da påløper raskt flere ekstrakostnader som toll eller frakt som gjør handelen dyrere enn planlagt.

Med dette som utgangspunkt ønsket jeg å starte en bedrift gjør det enklere for deg som eier av hund eller katt og tilby en eske med leker, godbiter og nytteprodukter av høy kvalitet som leveres hjem på døren. Jeg har vært katteeier hele livet og er nok over snittet intressert i å lete opp spennende produkter på nett. Denne interessen vil jeg nå dele med dere

Jeg vil gjøre mitt beste for å tilby deg og dine firbeinte både kjente og ukjente produkter av høyt kvalitet som skal glede, overraske og inspirere. Vår første eske blir levert juni 2017 og jeg gleder meg til å leve opp til forventningene. Vi går en spennende tid i møte og håper at dere vil være med på reisen. 

Thea Karoline Børke Selle